1. El passat 28 de novembre es van celebrar les VII Jornades Tècniques: “REINVENTAR DES DE LA COMUNITAT. Trobant estratègies per afrontar els reptes de la persona amb discapacitat”, organitzades per la comissió tècnica de professionals que treballen en entitats i serveis d’atenció a les persones amb discapacitat de l’Hospitalet de Llobregat.

L’assistència d’alumnes dels 1rs cursos del CFGS TIS a la jornada ha representat una primera presa de contacte per a molts dels assistents i una actualització per a d’altres.

La ponència marc a càrrec de Francesc Mateu i Hosta, Director per a Catalunya d’Intermon-Oxfam, va plantejar diferents aspectes de reflexió al voltant de l’acció comunitària i la crisi actual. També volem destacar la presentació del document “Recull de Necessitats”, elaborat per la CPD L’H, que va dibuixar la situació actual de necessitats del sector. Malgrat la crisi, hi ha experiències que s’han reinventat, o que s’han creat, per donar sortida a les necessitats i la realitat de les persones amb diversitat funcional.

Entre les ponències i la taula rodona, va haver-hi espai per al sentit de l’humor i vam poder gaudir de dues projeccions de curtmetratges: el guanyador de la “5a mostra de curtmetratges DulCINEa Curts/2014” i el curt “El Recorte llama a tu puerta”, elaborat pel Centre La Marina, de la Fundació Pere Mitjans.

Va conduir molt àgilment la jornada en Marc Alegre, periodista i responsable de comunicació de la cooperativa La Fageda.

 

Aquí teniu alguna foto de la jornada:

 


Calendari

Mes anterior Agost 2018 Proper mes
L M X J V S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Enllaços directes

 

 


 


 Twitter


Instagram